Werkhulp.nu

Lokaal, mensen die recent werk/opdrachten hebben verloren, een eerste kans op werk/opdrachten bieden via groepsapp van lokale recruiters ondersteund met persoonlijke website.

Stem op dit idee
Beschrijving

Door de crisis zijn met name de minder gedigitaliseerde werkzoekenden (ouderen en laaggeschoolden) niet in staat om in hoog tempo met de juiste tools zich te presenteren waardoor zij blijvend achter het net vissen. Door enerzijds eigentijdse tools aan te reiken en anderzijds lokaal recruiters te mobiliseren hun vacatures eerst via app aan te bieden worden drie successen geboekt 1 lokale arbeidsmarkt wordt verstevigd door lokale werkgevers 2. werkzoekenden hebben een instrument waardoor zij 100% meedoen met de digitale branding op en via social media en 3. vacatures komen op een gsm binnen wat een sterke impact heeft op snelheid én succes.

Hoe wordt het geld ingezet?

Budget wordt omgezet in vouchers, waardoor de voucherhouder (=werkzoekende of opdrachtzoekende) gratis een volledige persoonlijke website krijgt waardoor hij /zij zichzelf sterk kan positioneren.

Wat is er nog nodig om het idee uit te voeren?

niets, alles is afgelopen twee weken klaargezet.